Idem na DrupalCamp do Žiliny

8-9. októbra tohto roku sa zúčastním pravdepodobne najväčšej slovenskej akcie zameranej na redakčný systém Drupal. Veľmi sa tam teším, pretože prvý ročník som vymeškal z nejakého objektívneho dôvodu - celkom presne si pamätám že som sa chystal aj na ten. Od tohto stretnutia očakávam najmä (okrem masívneho socializingu) že získam nové skúsenosti od ľudí, ktorí s Drupalom pracujú a okrem nových skúseností tiež istotne aj nový uhol pohľadu na na niektoré riešenia. Najmä sa ale teším na prednášky zamerané na vývoj modulov. A toto napísali o DrupalCampe jeho organizátori:

DrupalCamp Žilina je nekomerčné otvorené stretnutie, ktoré organizuje slovenská Drupal komunita a Fakulta riadenia a informatiky, Žilinská univerzita. Môžete tu spoznať iných Drupalistov, podeliť sa o svoje znalosti, inšpirovať sa a naučiť sa nové veci.

Vítaní sú všetci, ktorí sa zaujímajú o open source CMS Drupal, jednotlivci aj firmy, užívatelia, developeri aj webmastri. Prednášky budú v slovenčine a češtine, takže konferencia je určená najmä pre domácich návštevníkov (kapacita je obmedzená, takže sa prosím registrujte čím skôr).

V sobotu 8. októbra vás na DrupalCampe čaká celkovo 8 zaujímavých prezentácií spojených s otvorenou diskusiou a večer "socializing" pri drinku.

Program bude pokračovať v nedeľu 9. októbra dvoma tréningami:

PREDBEŽNÝ PLÁN - Tréningy budu potvrdené a upresnené do konca týždňa!!
a) Hello Drupal - Jozef Tóth, Mogdesign - pre začiatočníkov
b) Úvod do vývoja modulov pre Drupal 7 - Jakub Suchý, Acquia - pre pokročilých
Tréningy budú spoplatnené sumou 10 EUR/osobu.

Tí, ktorí si nebudú vedieť vybrať z ponuky tréningov sa môžu zapojiť do "Školy hrou s Drupalom".

Prvých 100 účastníkov získa Dev Cloud Drupal hosting od sponzora Drupalcampu - Acquia v hodnote 1200€!

DrupalCamp je vo svojej podstate zhromaždenie založené na filozofii podujatia typu BarCamp. Aj keď sú isté rozdiely (DrupalCamp venuje viac času príprave prezentácií), ich cieľ je spoločný - dať dokopy bystrých ľudí, v prostredí prístupnom a otvorenom pre všetkých.

Publikované dňa
Zaradené v kategóriach: